Van harte welkom

bij onze MBDB-Outlet

  •  

bij onze MBDB-Outlet

 

Zeer ruime voorraad

De MBDB-Outlet

De MBDB-Outlet is dé winkel waar u een Mercedes-Benz aanschaft welke ouder is dan 6 jaar met meer dan 80.000 kilometers. De voertuigen die u vindt in onze voorraad zijn voornamelijk binnengekomen als inruiler en waren té goed om aan de handel te verkopen. 

Kortom, deze auto's verdienen een tweede kans! Na een zeer strenge technische controle, waarbij we de kilometerstand checken, ons vergrootglas gebruiken voor eventuele schades en motorisch een kijkje nemen, plaatsen wij de auto in de showroom.

Bent u op zoek naar een Mercedes-Benz ouder dan 6 jaar en in een goede staat? Kom dan snel langs bij één van de MBDB-Outlet vestigingen in Naaldwijk of Leiden.

Maak kennis met onze MBDB-Outlet verkoopadviseur in Naaldwijk

Nick de Zeeuw

Komt u langs in onze MBDB-Outlet in Naaldwijk of neemt u contact met ons op? Dan is onze verkoopadviseur Nick de Zeeuw uw juiste contactpersoon!

Nick zijn roots liggen in het Westland en staat graag voor u klaar om u alles uit te leggen over de betreffende auto waar u interesse in heeft. Van een A-Klasse tot een S-Klasse!

''Mijn doel is om onze klanten te voorzien van het juiste aankoopadvies en uiteindelijk vol vertrouwen de klant in zijn of haar 'nieuwe' Mercedes-Benz te laten stappen''. 

Waar bent u naar op zoek?